Nappulakisat Lauantaina 20.5.2023 Kivistön Kenraalinpuistossa

Nappulakisat jatkavat Seutulan koululla

 

 

Koronan katkaisema nappulakisaperinne jatkuu taas Seutulan koululla. on järjestänyt Nappulakisoja jo vuodesta 1966 ja kisojen tuotolla tuetaan edelleen Vantaan Kivistön alueen lapsia ja nuoria.

 

Vuosien varrella klubi on tukenut kisojen tuotolla muun muassa Tammirinteen vastaanottokodin lapsia, on koulutettu alueen opettajia ja urheiluseurojen valmentajia, on toimitettu 11-vuotiaille koululaisille turvallisen netinkäytön oppaat, on jaettu stipendejä lähikoulujen oppilaille jne.

 

Nuorisotyön ohella on tuotettu iloa varttuneemmillekin. Esimerkiksi Katriinan sairaalaan on pystytetty vuosittain joulukuusi ja aikanaan osallistuttiin Kivistön aseman jouluvalojen toteuttamiseen. Vantaankosken Lions-klubi on osallistunut aktiivisesti myös toimintaan kuten Kivistön kyläjuhlaan, joulutoriin ja KYTKE-festareihin.

 

Nappulakisat on perinteisesti hiihdetty, mutta lumen puuttuessa joinakin vuosina on juostu. Lajivaihdos ei ole kuitenkaan menoa haitannut, sillä jokainen kilpailija palkitaan mitalilla!

 

Tämän vuoden laji - hiihto tai juoksu - ratkennee aivan kilpailua edeltävinä päivinä, ja siitä kerrotaan kisojen nettisivulla

 

Kilpailun ohella Seutulan koululla on paljon muutakin touhua: paloauto, poninratsastusta, kahvio, makkaraa ja lettuja eli tiivistettynä: kyläjuhlameininkiä.

 

Ilmoittautuminen alkaa kello 9:30 ja kilpailemaan päästään kello 11:00.

 

Kisojen aikataulu ja sarjat ohessa:


Nappulakisan 2023 aikataulu ja sarjat