Nappulakisat Lauantaina 20.5.2023 Kivistön Kenraalinpuistossa

Seutulassa hiihdettiin iloisissa laskiaistunnelmissa 2019

Iloista oli hiihdäntä Seutulan koululla laskiaissunnuntaina 3.3.2019, kun 168 pikku hiihtäjää kokoontui Nappulakisoihin. 
Kisailemaan saapui monia tuttuja perheitä,  joita oli tavannut vuosien varrella. Paikalle kun tullaan nyt jo kolmannessa sukupolvessa. Oli myös monia uusia tuttavuuksia nopeasti kasvavan Kivistön suuralueelta.

Toivottavasti uudetkin osallistujat löytävät tästä tapahtumasta kyläjuhlan tuntua: kisailua, paloauto, ratsastusta, kahvio, arpajaiset, makkaraa ja lättyjä.

Ja voihan se olla paikka, josta kasvaa tulevia Suomen edustushiihtäjiä. Kysyntää nyt ainakin olisi....

Ja jos eivät kaikki iivoiksi ja kristoiksi aiokaan, niin ovathan Nappulakisat hauska ja iloinen kevättapahtuma, jonne kannattaa tulla joka vuosi. Tehdä siitä perinne. Sillä perinteitähän kisoilla on: ne järjestettiin nyt jo 53. kerran.

Ja Nappulakisoissa eräs asia on varma: sieltä palataan mitali kaulassa kotiin, sillä jokainen hiihtäjä palkitaan! Mitalit jakoi tänä vuonna klubin presidentti Markku Lehtikuusi sekä lohkon puheenjohtaja Kari Ristivehmas. Kuulutukset hoiti perinteisellä ammattitaidolla Jarkko Leino.

LIsää kuvia vuoden 2019 Nappulakisoista löydät .


Teksti: Thorleif Johansson
Kuva: Jukka Nurmivaara